بیانیه وزیران خارجه زن در کنفرانس امنیتی مونیخ به طالبان: «آزار سیستماتیک جنسیتی» را پایان دهید

بیانیه وزیران خارجه زن در کنفرانس امنیتی مونیخ به طالبان: «آزار سیستماتیک جنسیتی» را پایان دهید

بیانیه وزیران خارجه زن در کنفرانس امنیتی مونیخ به طالبان: «آزار سیستماتیک جنسیتی» را پایان دهید

به گزارش پیشتاز در بیانیه ای که در وبسایت وزارت خارجه آلمان نشر شد، آمده است که وزیران خارجه «هم فکر» کشورهای آلبانی، آندورا، بلژیک، بلغارستان، کانادا، فرانسه، آلمان، کوزوو، لیختنشتاین، مغولستان، هلند و رومانی، «عمیق ترین نگرانی خود را در مورد نقض مداوم حقوق بشر زنان و دختران در افغانستان ابراز می کنیم.»

این وزیران خارجه می گویند که «طالبان مسیول یکی از وخیم ترین و وحشتناک ترین شرایط حقوق بشری در جهان هستند که با حذف نیمی از جامعه افغانستان از زندگی اجتماعی و تصمیم گیری های سیاسی، آینده کشور را به خطر انداخته اند.»

به گزارش بی بی سی در بیانیه به موج اخیر بازداشت زنان و دختران در افغانستان توسط طالبان به خاطر حجاب اشاره شده است و «خواستار آزادی فوری» زنان بازداشت شده شده اند.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان پیشتر گفته بود که هیچ زنی به خاطر حجاب در بازداشت و زندان نیست.

در بیانیه آمده که در یک سال گذشته از آخرین نشستی که این وزیران خارجه در کنفرانس پیشین امنیتی مونیخ در زمینه حقوق زنان در افغانستان داشتند تاکنون «هیچ پیشرفتی» صورت نگرفته است.

وزیران خارجه زن سال گذشته نیز در کنفرانس امنیتی مونیخ بیانیه مشابهی در حمایت از زنان افغانستان نشر کرده بودند.

در بیانیه اشاره شده که منع کار زنان در سازمان های غیردولتی قوانین سختگیرانه در مورد گشت و گذار و سفر زنان از سوی حکومت طالبان از جمله سازمان ملل نمونه بارزی از «تبعیض سیستماتیک» علیه زنان است و آن ها را از فضای عمومی جامعه محروم کرده است.

این وزیران خارجه 12 کشور از حکومت طالبان خواسته اند که حقوق زنان و اقلیت های قومی را رعات کنند و فرامین محدودیت های خود که در جهان بی سابقه است را لغو کنند.

آنها به ویژه خواستار بازگشایی مکاتب و ادامه تحصیل دختران مطابق با معیارهای بین المللی شده اند.

از جامعه بین المللی نیز خواسته شده که همچنان بر حقوق بشری زنان و دختران افغانستان «تمرکز» کنند و برای پایان دادن به محدودیت ها ازابزارهای حقوقی از جمله کنوانسیون های بین المللی استفاده شود.

در پایان نیز تاکید شده است که چالش های زیادی است که افغانستان با آن ها مواجه است از جمله مبارزه با موادمخدر و تروریسم که جزو تعهدات حکومت طالبان است و توجه به همه این موارد پیش نیاز ادغام کشور افغانستان به جامعه بین المللی است.

311311

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بیانیه وزیران خارجه زن در کنفرانس امنیتی مونیخ به طالبان: «آزار سیستماتیک جنسیتی» را پایان دهید" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بیانیه وزیران خارجه زن در کنفرانس امنیتی مونیخ به طالبان: «آزار سیستماتیک جنسیتی» را پایان دهید"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه