هدف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است

هدف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است

هدف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است

پیشتاز/لرستان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایرکشور گفت: یکی از اهداف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است.

ذبیح اله عابدینی در جریان بازدید از جهاددانشگاهی لرستان، با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از ابتدای دولت سیزدهم در نخستین و مهم ترین گام، برنامه راهبردی پنج ساله خود را با مشارکت فعال همه ذی نفعان کلیدی خود تدوین کرده است.

وی با بیان اینکه اجرای این برنامه رسماً از ابتدای سال گذشته آغاز شده و به صورت جدی مبنای همه اقدامات تحولی صندوق قرار دارد، بیان کرد: یکی از مهم ترین موضوعات برای موفقیت در اجرای برنامه راهبردی همسویی عمودی و افقی است که ما در صندوق علاوه بر همسویی افقی همه بخش ها و حوزه های عملیاتی و پشتیبانی در ستاد مرکزی، اقدامات هماهنگی را برای همسویی عمودی از بالاترین سطح یعنی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تا پایین ترین سطوح اجرایی یعنی کارگزاران سراسر کشور پیاده سازی کرده ایم.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایرکشور گفت: نشانه موفقیت صندوق در همسویی عمودی در سطوح بالادستی، رتبه برتر صندوق در ارزیابی کارگروه های تخصصی وزارتخانه و اجرای برنامه های تحولی در حوزه های منابع انسانی، بهبود فرآیندها و نظام های مدیریتی است که در همین راستا، یکی از اهداف راهبردی صندوق رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است.

عابدینی با بیان اینکه برای اجرای این هدف مهم که در راستای گسترش عدالت اجتماعی و اقتصادی و در راستای اهداف دولت سیزدهم محسوب می شود، بیان کرد: برای اولین بار در تاریخ صندوق، الگوی برنامه ریزی برای هدف گذاری و تخصیص منابع در سراسر کشور به صورت اقتضایی انجام می شود که در این الگو با همکاری فعال معاونت بیمه ای و هماهنگی استان ها و برنامه ریزی سایر بخش های صندوق از ابتدای سال جاری آغاز شده است.

وی اضافه کرد: هدف گذاری برای جذب بیمه شده و تخصیص منابع مالی و انسانی در هر استان بر اساس ظرفیت های همان استان انجام می شود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: با اجرای این الگوی جدید، استان هایی که تاکنون از منابع حمایتی دولت کمتر بهره مند شده اند، بیشتر مورد توجه قرار خواهندگرفت؛ علاوه بر این برنامه های ویژه ای برای آموزش نیروی انسانی این استان ها، تقویت ساختارهای عملیاتی و پشتیبانی آن ها و اطلاع رسانی به جامعه هدف صندوق در آن استان ها طراحی شده و در حال انجام است.

عابدینی اظهار کرد: بررسی روند تخصیص بودجه صندوق از ابتدای تشکیل صندوق تاکنون نشان دهنده روند صعودی تخصیص بودجه نسبت به سال های گذشته است به طوری که با پیگیری های معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی، تخصیص در سال جاری نسبت به پایان سال قبل بیش از 200 درصد رشد داشته و صندوق موفق شده است 70 درصد از از بودجه تخصیصی را دریافت کند.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور ادامه داد: همچنان مقایسه تعهدات پرداخت شده نسبت به پرداختی دولت نشان می دهد فاصله زیادی بین میزان بدهی واقعی دولت به صندوق و میزان پرداختی به صندوق وجود دارد و در این راستا تلاش های بسیار زیادی از سوی این معاونت انجام شده است به طوریکه ضمن درج بدهی در سامانه های سماد وزارت اقتصاد و دارایی و سامانه تعهدات فرابودجه ای سازمان برنامه، مکاتبات متعددی با مراجع ذیصلاح انجام شده و ضمن پیگیری های شفاهی و حضوری متعدد، نشست های حضوری چندی هم با مسیولان ذیربط در سازمان برنامه و بودجه انجام داده که از جمله نتایج آن تکلیف دولت ذیل بند ب ماده 29 قانون برنامه هفتم توسعه مبنی بر پرداخت بدهی های خود به صندوق است.

عابدینی گفت: از نکات قابل توجه و ارزنده دیگر که در معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی انجام می شود پیگیری سطوح درآمدی است که طی سال گذشته و سال جاری، تلاش های بسیاری برای افزایش سطوح درآمدی انجام شد این کار جهت کفایت مستمری مستمری بگیران صندوق و بهبود مستمری صندوق نسبت به مستمری نهادهای حمایتی انجام شده است به طوری که رشد سطوح به طور متوسط با 57 درصد رشد برای سال 1402 انجام و با تلاش های زیاد مجوز آن از سازمان برنامه و بودجه اخذ شد و این امر برای سال 1403 نیز پیگیری شده و امیدواریم متوسط رشد 35 درصدی برای سال آینده از سوی سازمان برنامه و بودجه تایید شود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور اضافه کرد: با الحاق ماده 30 به قانون برنامه هفتم مبنی بر “متناسب سازی پرداختی به مستمری بگیران و اصلاح شرط بازنشستگی اختیاری با ده (10) سال سابقه پرداخت حق بیمه و داشتن حداقل سن هفتاد (70) سال سن” این معاونت اقدامات لازم برای برآورد بار مالی پیشنهاد را انجام داد و به صورت مکاتبه ای و حضوری پیگیری های لازم از مراجع ذیربط را انجام داد که در صورت عدم تامین بار مالی اجرای این ماده، در صورت تصویب نهایی، صندوق با چالش در تامین منابع در اجرای طرح روبرو می شود.

عابدینی خاطرنشان کرد: این معاونت در حوزه منابع انسانی در راستای احترام به فرهنگ ایثار و شهادت نسبت به تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی فعال در صندوق که از خانواده های ایثارگران هستند اقدام کرده است.

وی افزود: در حوزه آموزش فعالیت های چشمگیری در راستای برگزاری دوره های تاثیرگذار برای پرسنل اقدام شده و نظام پیشنهادات را در راستای برنامه تحولی فعال و با پرداخت حق پیشنهادات، سیستم نظام پیشنهادات را احیا کرده است.

پایان خبر پیشتاز

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هدف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هدف راهبردی صندوق، رشد متوازن ضریب پوشش بیمه در کشور است"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه