قارچ گانودرما از نظر طب سنتی

قارچ گانودرما در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد زیرا مصرف آن فواید زیادی برای بدن به همراه دارد. مجموعه ای دانسته ها، علوم و مهارت هایی است که بر اساس نظریه ها، باورها و تجربیات بومی فرهنگ های مختلف شکل گرفته است. در واقع استفاده از گیاهان دارویی طبیعی برای درمان بیماری های مزمن کار آسانی نیست. قهوه سوپریم معمولاً در میان قهوه بازان با نام هایی مانند “قهوه ممتاز” یا “قهوه اعلای کیفیت” شناخته می شود و به عنوان یکی از بهترین انواع قهوه در بازار شناخته می شود. اما با این حال طب سنتی اغلب در پی دلیل اصلی بیماری می گردد تا یک درمان کارآمد برای آن ارایه دهد. قارچ گانودرما و کاربرد آن در طب سنتی:از خواص قارچ گانودرما در طب سنتی می توان به درمان بی خوابی، ضعف اعصاب، تقویت حافظه، التهاب و ورم مفاصل، درمان سرطان، آسم و تنگی نفس، سردرد و … اشاره نمود که در ادامه به مهمترینِ این موارد اشاره ای خواهیم داشت.

قارچ گانودرما از نظر طب سنتی

تقویت سیستم ایمنی:

در اصل، مهمترین وظیفه سیستم ایمنی حفاظت از بدن در برابر عفونت ناشی از میکروب ها و ویروس ها است. هر عاملی که بتواند به نحوی سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، به ما کمک می کند که کمتر به بیماریهای مختلف ناشی از میکروب و ویروس مبتلا شویم. طبق تحقیقات علمی مختلف قارچ گانودرما به دلیل داشتن پلی ساکارید ها و ها، باعث تقویت و تنظیم سیستم ایمنی می شود و در نتیجه بدن را در برابر ابتلا به بیماریها مقاوم خواهد کرد.پیشگیری و درمان سرطان:نتایج تحقیقات طب سنتی روی خواص درمانی قارچ گانودرما نشان می دهد که مصرف دمنوش این قارچ به طور روزانه با فعال نمودن پاسخ سیستم ایمنی و تحریک تولید سایتوکاین ها، از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می نماید.درمان و کنترل دیابت:و کنترل آن در طب سنتی کاملا اثبات شده است. از آنجاییکه مصرف روزانه قارچ گانودرما به تنظیم قند خون بدن کمک می کند می تواند درمان موثری برای بیماران دیابتی باشد

.تقویت انرژی بدن و کاهش خستگی: از فواید قارچ گانودرما در طب سنتی، تقویت انرژی بدن و عملکرد اعضا مخصوصا کبد است. با داشتن یک بدن قوی، سیستم ایمنی نیز تقویت خواهد شد.پیشگیری از بیماری های کبدی:تحقیقات متعددی در مورد قارچ گانودرما و تاثیر آن روی درمان بیماری ها انجام گرفته است. نتایج نشان داده اند که این قارچ می تواند مانع از اثرات مخرب برخی مواد سمی روی کبد شود. در واقع این قارچ به عملکرد کبد کمک می کند.جمع بندی:در مجموع قارچ گانودرما در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلفی از جمله کاهش فشار خون، کنترل دیابت و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود. اما باید توجه داشته باشید که برای استفاده، قارچ گانودرمای خالص را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید. قهوه زنجبیل دکتر بیز ممکن است یک گزینه جذاب برای علاقه مندان به تجربه ی طعمی جدید و همچنین استفاده از خواص زنجبیل برای بهبود سلامتی باشد

خواص قارچ گانودرما از نظر طب سنتی

شاید بتوان گفت تمام علوم پزشکی که امروزه وجود دارند ریشه و شاکله ی اصلی خود را از طب سنتی گرفته اند در واقع یکی از قدیمی ترین شکل های پزشکی در دنیا طب سنتی است که ایرانیان در آن تبحر خاصی دارند و سالیان سال است که با گیاهان دارویی متعدد آشنا هستند .در واقع طب سنتی در مشرق زمین از اصیل ترین مکاتب پزشکی جهان است و در ایران طب سنتی با مزاج شناسی و اختلاط اربعه شروع شده است .نکته ی مهم در طب سنتی همان سخن معروف پیشگیری بهتر از درمان است در اصل اطبا در طب سنتی می کوشند از ابتلای فرد به بیماری جلوگیری کنند اما در صورت بیماری نیز طب سنتی چاره ساز است. متخصصان طب سنتی برای پیشگیری و یا درمان بیماری از گیاهان دارویی استفاده می کنند و فرد را از خوردن برخی از مواد غذایی منع کرده و به خوردن برخی مواد تاکید می کنند این دستور غذایی با توجه به مزاج شناسی انجام می شود و در فصل های مختلف سال نیز متفاوت است.

قارچ گانودرما از نظر طب سنتی:گانودرما لوسیدوم در طب سنتی یکی از گیاهان دارویی برای جلوگیری و درمان بسیاری از بیماری ها بشمار می رود. این قارچ غنی از ویتامین های متعدد مانند A,C,D,E و ویتامین های گروه B و آنتی اکسیدان های فعال است که از نظر طب سنتی بدن ما برای مقابله با رادیکال های آزاد ، سموم موجود در هوای آلوده و تشعشعات مضر رها در محیط به مواد موجود در این قارچ نیازمند است. طب سنتی این گیاه را دارویی برای پیشگیری و مقابله با سرطان و انواع بیماری های مزمن و خطرناک می داند.

یکی دیگر از خواص گانودرما از نظر طب سنتی مواد معدنی موجود در این قارچ است ، عناصر معدنی حیاتی موجود در این قارچ ، پتاسیم، منیزیم، سلنیوم ، روی ، منگنز و … است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر هستند، همچنین قارچ گانودرما لوسیدوم با داشتن آهن فراوان برای افرادی که از آنمی و یا انواع کم خونی رنج می برند یک داروی گیاهی موثر و مفید است. از خواص دیگر قارچ گانودرما اصل ترکیبات شیمیایی زیست فعال آن مانند تانن ها، پلی ساکارید ها ، تری ترپن ها و … است در نتیجه با قرار دادن این قارچ در جیره ی غذایی روزانه که نقش مهمی برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری های عصبی، اعم از ام اس، پارکینسون، آلزایمر و حتی میگرن دارد می توانید به راحتی به سلامت سیستم ایمنی و عصبی خود کمک کنید.

نوع مزاج قارچ گانودرما در طب سنتی:از نظر طب سنتی گانودرما مزاج سرد و تر دارد و مصرف آن برای افرادی که طبع گرم و خشکی دارند مفید است. افراد صفراوی نیز برای تحمل گرما به خصوص در فصل تابستان با مصرف این قارچ می توانند حرارت کبد خود را کاهش دهند و باعث خنک شدن جسم خود شوند .اما همانطور که پزشکان طب سنتی مصرف این قارچ برای افراد پرکار که در مناطق گرمسیر زندگی می کنند توصیه می کنند مصرف آن را برای افراد پشت میز نشین با سبک زندگی کم تحرک را مضر میدانند .

نوع مصرف قارچ گانودرما در طب سنتی:در طب سنتی به علت طبع سرد قارچ گانودرما توصیه می شود این قارچ را به همراه ادویه ها و افزودنی های گرم مانند نعناع، پونه ، آویشن و … که مصلح این قارچ است و به طبع سرد آن تعادل می بخشد استفاده شود.توجه داشته باشید پزشکان طب سنتی معتقدند هضم این قارچ مشکل است و مصرف آن برای افرادی که از ناراحتی معده رنج می برند ، بیماری های معده دارند و یا به تازه گی عمل جراحی معده داشته اند را مضر می دانند.

گیاه دارویی قارچ گانودرما لوسیدوم

قارچ گانودرما با داشتن برگ هایی پهن و رنگ قهوه ای قرمز خود به خاطر همین مدل رشد به برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مفید است از همین رو به عنوان پادشاه گیاهان دارویی معروف است . این قارچ پر خاصیت را امروزه به صورت گلخانه نیز پرورش می دهند که باعث فراوانی بیشتر این قارچ شده و خرید قارچ گانودرما را راحت تر کرده است. قیمت قارچ گانودرما ممکن است بسته به مکان، نوع محصول (تازه یا خشک شده، قارچ خام یا محصولات فرآوری شده مانند عصاره یا کپسول) و نوع بسته بندی متغیر باشد. در برخی موارد، می توانید قارچ گانودرما را به صورت تازه از فروشگاه های محلی یا بازارها تهیه کنید، در حالی که در برخی موارد ممکن است محصولات فرآوری شده مانند عصاره یا کپسول قارچ گانودرما از طریق فروشگاه های بهداشتی و داروخانه ها به فروش برسد.

در طب سنتی همچنین مصرف گیاهان دارویی با توجه به فصل ها و ماه های سال تجویز می شوند. در این طب پزشکی هر فصل و ماه از سال مزاج خاص خود را دارد به طور مثال مصرف گیاهان دارویی با مزاج سرد باید در فصل ها و ماه های گرم سال مصرف شوند ، قارچ گانودرما نیز همان طور که گفتیم مزاج سرد و تر دارد در نتیجه باید در فصل های گرم سال ، به خصوص توسط افراد صفراوی به میزان توصیه شده مصرف شود. استفاده از قارچ گانودرما برای افراد بلغمی و سوداوی نیز تنها با تجویز پزشک و ترکیب آن با مصلح کننده ها که هم خاصیت آن را حفظ کنند و هم عارضه ای برای این افراد نداشته باشند امکان پذیر است.

به طور کلی متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف این قارچ به همراه گوشت گرم پرندگان، گوشت گوسفندی در خورش ها و یا دمنوش این قارچ به همراه مصلح کننده های گرم برای سلامتی روح و جسم بسیار مفید است..در نتیجه:برای مصرف درست و به اندازه ی این قارچ برای پیشگیری یا درمان بیماری ها بهتر است حتما با یک متخصص طب سنتی و گیاهان دارویی مشورت کنید تا از خواص بی نظیر این قارچ بر بدن خود بهره ببرید . استفاده سر از خود این قارچ ممکن است منجر به ایجاد عوارضی برای برخی از افراد شود . پس قبل از گنجاندن این داروی گیاهی در رژیم غذایی خود نزد یک پزشک گیاهان دارویی بروید تا مزاج شما را شناسایی کنید و مقدار و روش مصرف این قارچ را برایتان تجویز کن.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قارچ گانودرما از نظر طب سنتی" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قارچ گانودرما از نظر طب سنتی"، کلیک کنید.