معرفی انواع چرم طبیعی

چرم طبیعی اصلاً چیه؟ پوست کدوم حیوونه؟ مگه الکیه؟!

ببینید قضیه از این قراره که چرم طبیعی همون طور که از اسمش پیداست از پوست حیوونا به دست میاد. البته نه هر حیوونی! معمولاً گاو گوسفند بز و گاومیش رایج ترین ها هستن. شاید شنیده باشین که از پوست حیوانات دیگه ای مثل تمساح مار و شترمرغ هم چرم درست می کنن که خب اونا هم چرم طبیعی محسوب می شن ولی خب خیلی خاص تر و گرون تر هستن و تو زندگی روزمره کمتر به چشم میخورن.

معرفی انواع چرم طبیعی

یه چیزی که خیلی مهمه و باید بدونین اینه که چرم طبیعی با چرم مصنوعی فرق داره خیلی هم فرق داره! چرم مصنوعی معمولاً از مواد پلاستیکی مثل پلی یورتان یا PVC ساخته می شه و ظاهرش ممکنه شبیه چرم طبیعی باشه ولی خب کیفیت و دوامش زمین تا آسمون فرق می کنه. چرم طبیعی نفس می کشه با گذشت زمان خوشگل تر می شه و یه حس اصالت و گرما داره که چرم مصنوعی اصلاً نداره. حالا اینا رو جلوتر بیشتر باز می کنم.

از نظر من چرم طبیعی یه جورایی مثل یه اثر هنری زنده اس. هر تکه چرم داستان خودشو داره جای زخم و خراش های روش نشون می ده که این پوست یه زمانی زنده بوده و تو طبیعت زندگی کرده. این اصالت و طبیعی بودن چیزیه که منو عاشق چرم کرده.چرم گاوی چرم بزی چرم نبوک… هر کدوم ویژگی خاص خودشونو دارن اما چیزی که مهمه اینه که کیفیت و دوامشون بالاست. درست مثل کتونی آی رانر که هم طراحی شیک داره هم حسابی راحته!

چرا همه عاشق چرم طبیعی شدن؟ مگه چه جادویی داره؟

خب راستش رو بخواین چرم طبیعی یه سری مزایای خیلی باحال داره که باعث شده این قدر محبوب بشه. اول از همه دوام و استحکامش فوق العاده ست. یه محصول چرمی خوب می تونه سال ها براتون کار کنه و هرچی بیشتر استفاده بشه اتفاقاً خوشگل تر هم می شه. یادتونه گفتم کیف چرمی پدربزرگم؟ هنوزم بعد از سال ها سالمه و اتفاقاً خیلی هم باکلاس شده!

دوم اینکه چرم طبیعی خیلی شیکه و استایل خاصی به آدم می ده. فرقی نمی کنه یه کیف چرمی ساده باشه یا یه کت چرم خفن چرم همیشه یه حس اصالت و لوکس بودن رو القا می کنه. من خودم هر وقت یه کفش چرمی نو می خرم حس می کنم یه قدم به خوش تیپ تر شدن نزدیک تر شدم!

سوم اینکه چرم طبیعی خیلی راحته. شاید اولش یکم سفت باشه ولی کم کم نرم می شه و قالب بدن رو می گیره. کفش های چرمی رو یادتون بیارین اوایل ممکنه یکم پا رو بزنن ولی بعد از یه مدت انقدر راحت می شن که انگار دارین با دمپایی راه می رین! البته این راحتی بیشتر مربوط به چرم های باکیفیت و دباغی شده ی خوبه.

یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه قابلیت تنفس چرم طبیعیه. چرم برعکس چرم مصنوعی منافذ ریزی داره که باعث می شه هوا توش جریان داشته باشه. این یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلاً کفش چرمی پاهاتون رو کمتر عرق می ده و کت چرمی تو هوای معتدل خیلی گرمتون نمی کنه. این ویژگی خیلی مهمه مخصوصاً برای کسایی که به کیفیت و راحتی لباس هاشون اهمیت می دن.

چرم طبیعی هم دردسرای خودشو داره! چه مشکلاتی ممکنه برامون پیش بیاد؟

آره خب هیچ چیز بی عیب و نقص نیست. چرم طبیعی هم با همه ی خوبی هاش یه سری مشکلات و دردسرها هم داره که باید حواسمون بهشون باشه.

اول از همه قیمتش بالاست. محصولات چرمی خوب معمولاً گرون تر از محصولات مشابه از جنس های دیگه هستن. این به خاطر فرآیند تولید پیچیده و زمان بر چرم و البته کیفیت و دوام بالای اون هست. ولی خب برای خیلی ها قیمت بالا می تونه یه مانع بزرگ باشه. من خودم خیلی وقتا دلم یه کیف چرمی خوشگل می خواد ولی وقتی قیمتش رو می بینم دود از کله م بلند می شه!

دوم اینکه چرم طبیعی نیاز به مراقبت داره. اگه ازش درست مراقبت نکنین ممکنه خشک بشه ترک بخوره رنگش عوض بشه و خلاصه زودتر خراب بشه. باید مرتب تمیزش کنین روغن بزنین و از رطوبت و نور مستقیم آفتاب دور نگهش دارین. این مراقبت ها ممکنه برای بعضی ها وقت گیر و حوصله سربر باشه. من خودم اوایل خیلی تنبلی می کردم و کیف چرمیم بیچاره رو به امان خدا ول می کردم آخرش هم کلی پشیمون شدم!

معرفی انواع چرم طبیعی

سوم اینکه تشخیص چرم طبیعی از چرم مصنوعی ممکنه سخت باشه. مخصوصاً اگه تجربه ی زیادی نداشته باشین ممکنه گول ظاهر رو بخورین و یه محصول چرم مصنوعی رو به جای چرم طبیعی بخرین. متاسفانه بعضی از فروشنده ها هم خیلی رو راست نیستن و ممکنه جنس تقلبی رو به جای اصلی بهتون قالب کنن. این موضوع خیلی مهمه و باید حتماً بهش دقت کنین.

یه مشکل دیگه هم که ممکنه بعضی ها باهاش مشکل داشته باشن مسائل اخلاقی مربوط به استفاده از پوست حیوانات هست. بعضی از افراد به دلایل اخلاقی با استفاده از چرم طبیعی مخالفن و ترجیح می دن از محصولات غیرچرمی استفاده کنن. این یه موضوع شخصیه و هر کسی حق داره نظر خودشو داشته باشه.

انواع چرم طبیعی… گیج کننده ست نه؟ کدومش به درد ما می خوره؟

وقتی وارد دنیای چرم می شین با یه عالمه اصطلاح عجیب و غریب روبرو می شین : چرم فول گرین چرم تاپ گرین چرم اشپالت چرم نبوک چرم جیر و… انگار یه زبان دیگه ست! خب نگران نباشین من اینجا اومدم که این اصطلاحات رو براتون ساده سازی کنم و بگم کدوم نوع چرم برای چه کاری مناسب تره.

چرم فول گرین (Full Grain Leather) : این بهترین و باکیفیت ترین نوع چرم طبیعیه. از لایه ی بیرونی پوست حیوان به دست میاد و تمام نقوش طبیعی پوست روش حفظ می شه. چرم فول گرین خیلی بادوام مقاوم و زیباست و با گذشت زمان اتفاقاً خوشگل تر هم می شه. محصولات ساخته شده از چرم فول گرین معمولاً گرون تر هستن ولی خب ارزشش رو دارن. کیف کفش و کمربندهای باکیفیت معمولاً از چرم فول گرین ساخته می شن.

چرم تاپ گرین (Top Grain Leather) : این نوع چرم هم کیفیت خوبی داره ولی یه لایه نازک از سطحش برداشته می شه تا نقوص ظاهریش از بین بره. چرم تاپ گرین نرم تر و انعطاف پذیرتر از چرم فول گرینه و برای تولید محصولاتی مثل کیف های دستی لباس و روکش مبلمان استفاده می شه. قیمت چرم تاپ گرین معمولاً مناسب تر از چرم فول گرینه.

چرم اشپالت (Split Leather) : این نوع چرم از لایه های زیرین پوست به دست میاد. چرم اشپالت ارزون تر و ضعیف تر از چرم فول گرین و تاپ گرینه و معمولاً برای تولید محصولاتی مثل آستر کیف و کفش دستکش های کار و محصولات ارزان قیمت استفاده می شه. چرم اشپالت به اندازه ی چرم های دیگه دوام و زیبایی نداره.

چرم نبوک (Nubuck Leather) : چرم نبوک در واقع همون چرم تاپ گرینه که سطحش سمباده زنی شده تا یه بافت مخملی و نرم پیدا کنه. چرم نبوک ظاهر خیلی شیکی داره و برای تولید کفش های مجلسی کیف های دستی و لباس های خاص استفاده می شه. چرم نبوک به مراقبت بیشتری نیاز داره و ممکنه به راحتی لک بشه.

چرم جیر (Suede Leather) : چرم جیر هم مثل چرم نبوک از لایه ی داخلی پوست به دست میاد و سطحش پرزدار و نرم هست. چرم جیر خیلی لطیفه و برای تولید لباس دستکش کیف و کفش های غیررسمی استفاده می شه. چرم جیر هم به مراقبت زیادی نیاز داره و به راحتی کثیف و لک می شه.

خب حالا که انواع چرم رو شناختین می تونین بهتر تصمیم بگیرین که کدوم نوع چرم برای چه محصولی مناسب تره. اگه دنبال یه محصول باکیفیت و بادوام هستین که سال ها براتون کار کنه چرم فول گرین بهترین انتخابه. اگه دنبال یه محصول شیک و نرم هستین که قیمت مناسب تری داشته باشه چرم تاپ گرین می تونه گزینه ی خوبی باشه. ولی اگه دنبال یه محصول ارزون قیمت هستین و دوام و کیفیت براتون خیلی مهم نیست می تونین سراغ چرم اشپالت برین. چرم نبوک و جیر هم برای محصولاتی که ظاهر خاص و لطیفی دارن مناسب هستن ولی یادتون باشه که به مراقبت بیشتری نیاز دارن.

چطور چرم طبیعی اصل رو از تقلبی تشخیص بدیم؟ راز و رمزهای یه متخصص!

این سوال خیلی خوبیه و خیلی ها موقع خرید چرم باهاش مشکل دارن. متاسفانه تشخیص چرم طبیعی از چرم مصنوعی همیشه آسون نیست ولی یه سری نکات و ترفندها هست که می تونه کمکتون کنه.

۱. نگاه کن لمس کن بو کن!

  • ظاهر : چرم طبیعی معمولاً نقوش و بافت نامنظم و طبیعی داره. ممکنه جای زخم خراش یا چین و چروک های کوچیک روش دیده بشه. چرم مصنوعی معمولاً بافت یکنواخت و منظم داره و هیچ نقصی روش دیده نمی شه.
  • لمس : چرم طبیعی نرم و گرم هست و حس خوبی به آدم می ده. چرم مصنوعی معمولاً سرد و پلاستیکی هست و حس خوبی نداره. چرم طبیعی وقتی خم می شه چروک های طبیعی روش ایجاد می شه ولی چرم مصنوعی ممکنه تا بخوره یا بشکنه.
  • بو : چرم طبیعی بوی خاص و مطبوعی داره که با بوی چرم مصنوعی فرق می کنه. چرم مصنوعی معمولاً بوی پلاستیک یا مواد شیمیایی می ده. البته بعضی از چرم های مصنوعی باکیفیت هم ممکنه بوی ملایمی داشته باشن ولی بوی چرم طبیعی اصل رو نمی تونن تقلید کنن.

۲. به لبه های چرم دقت کن!

لبه های چرم طبیعی معمولاً ناصاف و ریش ریش هستن چون لایه های پوست به هم چسبیدن. لبه های چرم مصنوعی معمولاً صاف و یکدست هستن چون با دستگاه برش داده شدن. البته بعضی از تولیدکننده ها لبه های چرم طبیعی رو هم صاف می کنن ولی باز هم معمولاً یه ردی از ناهمواری روش دیده می شه.

۳. آزمایش آب! (احتیاط شرط عقله!)

یه قطره آب روی سطح چرم بریزین. چرم طبیعی آب رو جذب می کنه و بعد از چند دقیقه لکه ی آب محو می شه. چرم مصنوعی آب رو دفع می کنه و قطره ی آب روی سطحش باقی می مونه. البته این آزمایش رو بهتره روی قسمت های پنهان محصول انجام بدین تا آسیبی بهش نرسه.

۴. به قیمت و برند دقت کن!

محصولات چرمی طبیعی باکیفیت معمولاً قیمت بالاتری دارن. اگه یه محصول چرمی با قیمت خیلی پایین دیدین احتمالاً چرم مصنوعی یا چرم بی کیفیت باشه. خرید از برندهای معتبر و شناخته شده هم می تونه یه راه مطمئن برای خرید چرم طبیعی باشه.

۵. از فروشنده سوال کن!

از فروشنده درباره ی نوع چرم و نحوه ی تولیدش سوال کنین. یه فروشنده ی آگاه و مطمئن باید بتونه به سوالاتتون جواب بده و اطلاعات دقیقی در مورد محصول بهتون بده. اگه فروشنده از جواب دادن طفره رفت یا اطلاعات مبهم و نادرست داد بهتره از خرید از اون مغازه صرف نظر کنین.

با استفاده از این نکات و ترفندها می تونین احتمال خرید چرم مصنوعی به جای چرم طبیعی رو کاهش بدین و یه محصول چرمی باکیفیت و اصل رو انتخاب کنین. البته همیشه همه چیز صد در صد نیست و ممکنه باز هم اشتباه کنین ولی هرچی تجربه تون بیشتر بشه تشخیص چرم طبیعی براتون آسون تر می شه.

نگهداری از چرم طبیعی… چطور عمرشو طولانی تر کنیم؟ 

همون طور که گفتم چرم طبیعی نیاز به مراقبت داره. اگه می خواین محصولات چرمی تون سال ها براتون کار کنن و همیشه خوشگل و سالم بمونن باید یه سری نکات رو رعایت کنین.

۱. تمیز کردن منظم

  • گرد و غبار : گرد و غبار و کثیفی رو باید به طور منظم از روی چرم پاک کنین. می تونین از یه دستمال نرم و خشک یا یه برس نرم برای این کار استفاده کنین.
  • لکه ها : اگه لکه ای روی چرم ایجاد شد باید سریعاً پاکش کنین. برای لکه های سطحی می تونین از یه دستمال مرطوب و مقدار کمی صابون ملایم استفاده کنین. برای لکه های سخت تر بهتره از محصولات تمیزکننده ی مخصوص چرم استفاده کنین. هیچ وقت از مواد شوینده ی قوی سفیدکننده یا الکل برای تمیز کردن چرم استفاده نکنین چون بهش آسیب می رسونن.

۲. مرطوب کردن و روغن زدن 

چرم طبیعی به مرور زمان رطوبتش رو از دست می ده و خشک و شکننده می شه. برای جلوگیری از این مشکل باید به طور منظم چرم رو مرطوب و روغن کاری کنین. برای این کار می تونین از کرم ها و روغن های مخصوص چرم استفاده کنین. این محصولات چرم رو نرم و لطیف نگه می دارن و از ترک خوردن و خشک شدن اون جلوگیری می کنن. فقط حواستون باشه که از روغن های نامناسب مثل روغن های خوراکی یا روغن بچه استفاده نکنین چون ممکنه به چرم آسیب برسونن.

۳. محافظت از رطوبت و نور مستقیم آفتاب

  • رطوبت : رطوبت زیاد می تونه به چرم آسیب برسونه و باعث کپک زدن و پوسیدگی اون بشه. محصولات چرمی رو تو جای خشک و خنک نگهداری کنین و از قرار دادن اون ها تو محیط های مرطوب مثل حمام یا زیرزمین خودداری کنین. اگه محصول چرمی تون خیس شد اجازه بدین به طور طبیعی خشک بشه و هیچ وقت از سشوار یا وسایل گرمایشی برای خشک کردنش استفاده نکنین.
  • نور مستقیم آفتاب : نور مستقیم آفتاب هم می تونه به چرم آسیب برسونه و باعث رنگ پریدگی و خشک شدن اون بشه. محصولات چرمی رو از نور مستقیم آفتاب دور نگه دارین و تو جای سایه نگهداری کنین.

۴. نگهداری درست 

  • کیف و کفش : کیف و کفش های چرمی رو وقتی استفاده نمی کنین با مواد پرکننده پر کنین تا شکلشون رو حفظ کنن. همچنین می تونین اون ها رو تو کاورهای پارچه ای نگهداری کنین تا از گرد و غبار و خراشیدگی محافظت بشن.
  • لباس های چرمی : لباس های چرمی رو روی چوب لباسی مناسب آویزون کنین تا چروک نشن. از آویزون کردن لباس های چرمی تو محیط های خیلی گرم یا خیلی سرد خودداری کنین.

با رعایت این نکات ساده می تونین عمر محصولات چرمی تون رو به طور چشمگیری افزایش بدین و سال ها از زیبایی و کیفیت اون ها لذت ببرین. نگهداری از چرم طبیعی یه جورایی مثل نگهداری از یه دوست صمیمیه هرچی بیشتر بهش توجه کنین بیشتر براتون می مونه!

معرفی انواع چرم طبیعی

 آیا میشه چرم پاره یا خراب رو درست کرد؟ 

بله خبر خوب اینه که خیلی از آسیب های چرم قابل تعمیر هستن. البته بسته به نوع و شدت آسیب تعمیر چرم ممکنه آسون یا سخت باشه. ولی در هر صورت قبل از اینکه محصول چرمی تون رو دور بندازین بد نیست یه شانسی به تعمیرش بدین.

۱. تعمیر پارگی های کوچک 

پارگی های کوچک چرم رو می تونین خودتون تو خونه تعمیر کنین. برای این کار به چسب مخصوص چرم نخ و سوزن و یه تکه چرم مشابه نیاز دارین. لبه های پارگی رو به هم نزدیک کنین و با چسب بچسبونین. بعد با نخ و سوزن پارگی رو بدوزین و یه تکه چرم مشابه رو پشت پارگی بچسبونین تا محکم تر بشه. البته این روش برای پارگی های خیلی بزرگ مناسب نیست و ممکنه جای بخیه کمی مشخص بمونه.

۲. تعمیر رنگ پریدگی و خراشیدگی 

رنگ پریدگی و خراشیدگی های سطحی چرم رو می تونین با رنگ های مخصوص چرم و واکس چرم ترمیم کنین. رنگ چرم رو با دقت انتخاب کنین و با یه قلم مو یا اسفنج نرم روی قسمت های آسیب دیده بزنین. بعد از خشک شدن رنگ واکس چرم بزنین تا رنگ ثابت بشه و چرم براق بشه.

۳. تعمیر آسیب های جدی تر 

آسیب های جدی تر چرم مثل پارگی های بزرگ سوراخ شدن پوسیدگی و آسیب های ناشی از مواد شیمیایی رو بهتره به متخصصین تعمیر چرم بسپارین. تعمیرکاران حرفه ای چرم ابزار و مواد خاصی دارن که می تونن این آسیب ها رو به طور اصولی و حرفه ای ترمیم کنن. البته هزینه ی تعمیر آسیب های جدی تر ممکنه بالا باشه ولی باز هم معمولاً ارزشش رو داره تا محصول چرمی مورد علاقه تون رو دوباره قابل استفاده کنین.

من خودم چند باری تجربه ی تعمیر چرم داشتم. یه بار کت چرمیم پاره شد و یه بار کیف چرمیم رنگش پرید. برای پارگی کت خودم دست به کار شدم و با چسب و نخ و سوزن تا حدودی درستش کردم ولی جای بخیه یکم مشخص بود. برای رنگ پریدگی کیف بردمش پیش یه تعمیرکار چرم حرفه ای و اون خیلی خوب رنگش رو ترمیم کرد و کیفم مثل روز اولش شد!

خلاصه که تعمیر چرم یه راه خوب برای نجات محصولات چرمی آسیب دیده و صرفه جویی در هزینه ها هست. اگه محصول چرمی تون آسیب دید قبل از اینکه ناامید بشین و دورش بندازین یه نگاهی به امکان تعمیرش بندازین. شاید با یه تعمیر ساده یا یه مراجعه به متخصص بتونین دوباره ازش استفاده کنین.

آیا چرم مصنوعی و گیاهی می تونن جای چرم طبیعی رو بگیرن؟

با توجه به مسائل اخلاقی و محیط زیستی مربوط به صنعت چرم طبیعی و همچنین پیشرفت تکنولوژی در تولید مواد مصنوعی بحث جایگزین های چرم طبیعی روز به روز داغ تر می شه. آیا چرم مصنوعی و چرم گیاهی می تونن جای چرم طبیعی رو بگیرن؟ بیاید یه نگاهی به این جایگزین ها بندازیم.

۱. چرم مصنوعی (Synthetic Leather) :

چرم مصنوعی همون طور که قبلاً گفتم از مواد پلاستیکی مثل پلی یورتان (PU) یا پلی وینیل کلراید (PVC) ساخته می شه. چرم مصنوعی ارزون تر از چرم طبیعیه و نیاز به مراقبت کمتری داره. همچنین تولید چرم مصنوعی مسائل اخلاقی مربوط به استفاده از پوست حیوانات رو نداره.

ولی خب چرم مصنوعی هم معایب خودشو داره. دوام و استحکامش به اندازه ی چرم طبیعی نیست و معمولاً بعد از چند سال استفاده خراب می شه. قابلیت تنفسش هم خیلی کمتر از چرم طبیعیه و ممکنه باعث عرق کردن و ناراحتی بشه. از نظر زیبایی و حس هم چرم مصنوعی هیچ وقت نمی تونه جای چرم طبیعی رو بگیره. چرم مصنوعی اصالت و گرمای چرم طبیعی رو نداره و با گذشت زمان خوشگل تر نمی شه.

۲. چرم گیاهی (Plant-Based Leather) :

چرم گیاهی یه جایگزین جدیدتر و نوآورانه تر برای چرم طبیعیه که از مواد گیاهی مثل آناناس سیب قارچ و کاکتوس ساخته می شه. چرم گیاهی دوستدار محیط زیست تر از چرم طبیعی و چرم مصنوعی هست و مسائل اخلاقی مربوط به استفاده از پوست حیوانات رو هم نداره.

چرم گیاهی هنوز در مراحل اولیه ی توسعه قرار داره و هنوز به اندازه ی چرم طبیعی و چرم مصنوعی رایج نشده. کیفیت و دوامش هم بسته به نوع گیاه و فرآیند تولید می تونه متفاوت باشه. ولی خب چرم گیاهی پتانسیل خیلی خوبی برای آینده داره و ممکنه در آینده ای نزدیک بتونه جایگاه مهمی رو در صنعت چرم پیدا کنه.

به نظر من هنوز هیچ جایگزینی نتونسته به طور کامل جای چرم طبیعی رو بگیره. چرم طبیعی یه سری ویژگی های منحصربه فرد داره که چرم مصنوعی و چرم گیاهی هنوز نتونستن به اون ها برسن. ولی خب جایگزین های چرم طبیعی هم دارن روز به روز پیشرفت می کنن و ممکنه در آینده بتونن گزینه های بهتری رو ارائه بدن. انتخاب بین چرم طبیعی و جایگزین هاش یه تصمیم شخصیه که به اولویت ها و ارزش های هر فرد بستگی داره.

حالا نوبت شماست! تجربه های چرمی تون رو با ما به اشتراک بذارین!

من تو این مقاله سعی کردم تجربه ها و دانش خودم رو در مورد چرم طبیعی باهاتون به اشتراک بذارم. ولی دنیای چرم خیلی بزرگه و هر کسی تجربه های خاص خودشو داره. خوشحال می شم اگه شما هم تجربه های چرمی تون سوالاتتون و نظراتتون رو تو قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بذارین. چه تجربه های خوب و چه تجربه های بد همه شون می تونن برای بقیه آموزنده باشن. بیاید یه جمع چرمی تشکیل بدیم و از تجربه های همدیگه یاد بگیریم!

عشق به چرم… ارزشش رو داره؟

خب رسیدیم به آخر مقاله. تو این مقاله با هم کلی چیز در مورد چرم طبیعی یاد گرفتیم از تعریف و انواعش گرفته تا مشکلات و راه حل ها و جایگزین هاش. حالا سوال اصلی اینه : عشق به چرم… ارزشش رو داره؟

به نظر من بله ارزشش رو داره. چرم طبیعی یه ماده ی فوق العاده ست که هم زیبایی و اصالت داره هم دوام و استحکام. محصولات چرمی خوب می تونن سال ها براتون کار کنن و با گذشت زمان اتفاقاً خوشگل تر هم بشن. البته چرم طبیعی مشکلات و دردسرای خودشو هم داره مثل قیمت بالا نیاز به مراقبت و مسائل اخلاقی. ولی اگه بتونین از پس این مشکلات بر بیاین و یه محصول چرمی باکیفیت و مناسب انتخاب کنین مطمئناً از خریدتون پشیمون نمی شین.

امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه و تونسته باشم یه دید کلی و کاربردی در مورد چرم طبیعی بهتون بدم. باز هم تاکید می کنم که دنیای چرم خیلی بزرگه و هرچی بیشتر توش غرق بشین بیشتر عاشقش می شین!

پرسش و پاسخ های چرمی! سوالات پرتکرار شما و جواب های من!

سوال ۱ : چطور یه کیف چرمی رو تو خونه تمیز کنم؟

جواب : برای تمیز کردن کیف چرمی تو خونه اول با یه دستمال نرم و خشک گرد و غبارشو بگیرین. بعد یه دستمال مرطوب رو به مقدار کمی صابون ملایم آغشته کنین و به آرومی روی سطح کیف بکشین. بعد با یه دستمال مرطوب دیگه صابون رو پاک کنین و بذارین کیف تو هوای آزاد خشک بشه. بعد از خشک شدن می تونین از کرم یا روغن مخصوص چرم برای نرم کردن و براق کردن کیف استفاده کنین.

سوال ۲ : بهترین روغن برای چرم طبیعی چیه؟

جواب : بهترین روغن برای چرم طبیعی روغن های مخصوص چرم هستن که تو فروشگاه های محصولات چرمی پیدا می شن. این روغن ها فرمولاسیون خاصی دارن که برای تغذیه و نرم کردن چرم مناسب هستن و بهش آسیب نمی رسونن. از روغن های نامناسب مثل روغن های خوراکی روغن بچه یا روغن های صنعتی برای چرم استفاده نکنین چون ممکنه به چرم آسیب برسونن یا باعث چسبندگی و کثیف شدن اون بشن.

سوال ۳ : چطور بوی بد چرم نو رو از بین ببرم؟

جواب : بوی بد چرم نو معمولاً به مرور زمان از بین می ره. برای تسریع این روند می تونین کیف یا کفش چرمی نو رو چند روز تو هوای آزاد و سایه قرار بدین تا هوا بخوره. همچنین می تونین از مواد جاذب بو مثل جوش شیرین یا قهوه آسیاب شده استفاده کنین. یه ظرف کوچیک جوش شیرین یا قهوه رو داخل کیف یا کفش بذارین و درشو ببندین و بذارین چند روز بمونه تا بو رو جذب کنه. اگه بو خیلی شدید بود می تونین از اسپری های مخصوص از بین بردن بوی چرم هم استفاده کنین.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معرفی انواع چرم طبیعی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معرفی انواع چرم طبیعی"، کلیک کنید.