توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی با سرمایه گذاری۶ هزار و ۳۳۱میلیارد ریال در کردستان

به گزارش خبرگزاری پیشتاز از سنندج آزاد حکمت با بیان اینکه اینترنت پرسرعت جزوی از سبد خانوار و از نیازمندی های جامعه در عصرحاضر است اظهار کرد: در این راستا پروژه های مختلفی از جمله ایجاد مرکز جدید مرکز مستقل شهری تعویض و راه اندازی کافو نوری در ۴۳ نقطه روستایی و شهری با ظرفیت ۱۰هزار و ۵۴۴ پورت توسعه سوییچ تلفن ثابت ADSL و VDSL در ۵۳ مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت دو هزار و ۷۶۶ پورت محقق شده است.
وی خاطر نشان ساخت:در سال گذشته ۴۸۰ پورت اینترنت پرسرعت ADSL و VDSLدر۱۱ روستای جدید استان ظرفیت سازی شده است که با این اقدام تعداد روستای تحت پوشش اینترنت پرسرعت مخابرات به ۶۱۱ روستا رسیده است.
حکمت اعلام کرد: در سال گذشته هفت هزار و ۸۳۹ خط تلفن ثابت جدید ۱۵ هزار و ۶۸۹ پورت اینترنت پرسرعتADSL دو هزار ۹۰۵ پورت سرویس FTTH و ۸۷۷ پورت اینترنت پرسرعت VDSL در استان دایر شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: در حوزه ارتباطات سیار ۴هزار و۶۲۴ میلیارد ریال برای احداث ۲۶ سایت جدید فول تکنولوژی موبایل ارتقای تکنولوژی ۵۱ سایت موبایل به ۴G تعویض و جابجایی و ارتقا ۱۰سایت از پروژه های مخابرات استان در سال گذشته است.
حکمت بیان کرد: مشتریان ساکن در محدوده ۲۶ سایت ایجاد شده در شهرستانهای مریوان سقز سنندج کامیاران بانه دیواندره قروه و بیجار و در حال حاضر از مزایا و سرویس های تلفن همراه بهره مند هستند.
وی عنوان داشت: در بخش ارتقای سایت های موبایل تکنولوژی۱۰ سایت در بیجار ۴ سایت در دیواندره ۹سایت در سقز ۸ سایت در سنندج ۲ سایت درکامیاران ۱۲ سایت در مریوان ۲سایت در دهگلان ۱ سایت در بانه ۲ سایت در قروه و ۱سایت در سروآباد از ۲G و ۳G به ۴G ارتقا یافته است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با تاکید بر اهمیت پروژه های فیبرنوری در استان تصریح کرد: در سال۱۴۰۳ در مجموع ۱۷۹.۰۷۹کیلومتر فیبر نوری در نقاط شهری و روستایی استان با اعتبار هزار و ۱۱۱ میلیارد ریال در دو بخش اجرا شده است.
وی از اقدامات انجام شده در نقاط شهری به اجرای ۱۳هزار و ۷۰۵متر در بانه پنج هزار و ۳۰۰ متر در دهگلان پج هزار و ۸۰۰ متر در بیجار شش هزار و ۷۷۵ متر در دیواندره دو هزار و ۵۰۰ متر در سروآباد ۳۸۰ متردر سقز شش هزار و ۵۷۴ متر در سنندج ۱۱هزار و ۵۹۹ متر در قروه هشت هزار و ۵۲۶ متر در کامیاران و هشت هزار و۳۴۳متر در مریوان به مجموع ۶۹هزار و ۵۰۲ متر اشاره کرد.
حکمت بیان کرد: در بخش روستایی نیز چهار هزار و ۳۳۱متر در دیواندره چهار هزار و ۱۴۹ متر در بانهپنج هزار و۸۰ متر در سقز ۲۸هزار و ۶۴۷ متر در سنندج ۱۵هزار و ۴۲۲متر در قروه هزار و ۳۳۳متر در کامیاران و ۵۰هزار و ۶۱۵ متر در مریوان با مجموع ۱۰۹هزار و ۵۷۷ متر در نقاط روستایی اجرا شده است.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه انتقال و دیتا اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۳۳۷میلیارد ریال برای توسعه و ارتقا بخش های شهری و روستایی استان سرمایه گذاری انجام شده است.
حکمت خاطرنشان ساخت: در حوزه انتقال به منظور افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتورهای همراه اول و دیگر اپراتورها ۴۵ نود CWDM در برخی مراکز شهری و روستایی شهرستان های دیواندره سقز سنندج کامیاران بیجار مریوان و دهگلان نصب و راه اندازی و ۸۳ دستگاه لاین ماکس در مراکز روستایی شهرستان های بیجار دهگلان کامیاران مریوان سروآباد قروه سنندج و دیواندره نیز نصب و راه انداری شده است.
وی به نصب و راه اندازی۲۳ دستگاهRTN 950 PTN OSN و مترو ۱۰۰۰ جهت افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک در روستاهای توابع شهرستان های سروآباد دهگلان دیواندره و مریوان اشاره کرد و از واگذاری پهنای باند معادل ۴۵ لینک ۱G به همراه اول و پهنای باند واگذار شده به اپراتور دیگر معادل ۸ لینک ۱G خبرداد.
وی عنوان داشت: در حوزه دیتا نیز با تامین تجهیزات پروژه IPNI با اعتباری بالغ بر۱۵۰ میلیار ریال سوئیچ S12700 در مراکز وحدت و چمران سنندج بعثت سقز و شهید نصرالهی بانه روتر NE40 در مرکز وحدت سنندج BRAS در مرکز وحدت نصب و راه اندازی شده است.
حکمت اضافه کرد: دایری۶ لینک VPLS بین SC2 تبریز وPC سنندج و برقراری ارتباط تا روتر وحدت از دیگر پروژه های اجرا شده در این حوزه است.
وی با اشاره به ناترازیهای انرژی و قطعی برق و محدودیت های موجود در این حوزه به تعهدات مخابرات در خصوص تامین تجهیزات تغذیه و نیرو گفت:در این حوزه به منظور پایداری تاب آوری و برقراری ارتباط بدون مشکل مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال تجهیزات مخابراتی از جمله باتری پرظرفیت در مرکز اصلی شهرستان های مریوان سقز و قروه باتری کم ظرفیت در مرکز مخابراتی شهرحسین آباد دو سری باتری پرظرفیت در مرکز چمران سنندج و ۱۴۰عدد باتری ۱۰۰آمپر و ۱۰۸ عدد باتری ۲۰۰آمپر در کافوهای نوری در سطح استان نصب شده است.
وی بیان کرد:۱۵۰سری باتری نیز(هر سری ۲۰۰ میلیون ریال) در سایت های تلفن همراه در استان نصب و راه اندازی شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با تشریح برنامه ها و پروژه های تعیین شده برای توسعه و ارتقا سطح کمی و کیفی شاخص های ارتباطی در استان گفت: با برنامه ریزی کارشناسی شده و همت همه جانبه کارکنان منطقه در راستای تحقق پروژه های مخابراتی برای ارائه خدمات با کیفیت و رعایت اصل ۴۴ قانون اساسی بیش از پیش گام برخواهیم داشت.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی با سرمایه گذاری۶ هزار و ۳۳۱میلیارد ریال در کردستان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی با سرمایه گذاری۶ هزار و ۳۳۱میلیارد ریال در کردستان"، کلیک کنید.