هش براون آمریکایی: طرز تهیه Hash Browns ترد و خوشمزه

هش براون آمریکایی: طرز تهیه Hash Browns ترد و خوشمزه

آمریکا، هش براون Hash browns

هش براون (Hash Browns) یکی از محبوب ترین و کلاسیک ترین صبحانه های آمریکایی است که با سیب زمینی رنده شده و سرخ شده تهیه می شود. این غذای ترد و خوشمزه، در فرهنگ غذایی آمریکا جایگاه ویژه ای دارد و با وجود شباهت هایی به کوکو سیب زمینی خودمان، تفاوت های کلیدی دارد که آن را خاص و متمایز می کند.

اگه صبحانه های متنوع و خاص رو دوست دارید و دنبال یه گزینه جدید و هیجان انگیز می گردید، طرز تهیه هش براون آمریکایی دقیقاً همون چیزیه که نیاز دارید! این غذای سیب زمینی محور، با اون بافت ترد و طلایی رنگش، می تونه یه شروع عالی برای روزتون باشه. اصلاً لازم نیست نگران باشید که سخت یا پیچیده باشه، چون قراره اینجا با هم یاد بگیریم چطور به ساده ترین شکل ممکن، از یه هش براون پایه و اصیل گرفته تا مدل رستورانی و حتی رژیمی، همه جور هش براونی رو توی خونه درست کنیم. پس کمربندها رو ببندید که قراره وارد دنیای خوشمزه هش براون بشیم!

هش براون چیست؟ نگاهی به اصالت و جایگاه آن در فرهنگ غذایی آمریکا

وقتی صحبت از صبحانه آمریکایی میشه، تصویر یه میز پر از بیکن ترد، تخم مرغ های خوش رنگ و البته یه عالمه سیب زمینی برشته به ذهن میاد. تو این جمع خوشمزه، هش براون ستاره ست! این سیب زمینی های رنده شده که حسابی سرخ و طلایی شدن، فقط یه غذای ساده نیستن، بلکه بخشی از هویت صبحونه های آمریکایی به حساب میان.

ریشه یابی نام هش براون

شاید فکر کنید اسم هش براون یه کم عجیب و غریبه، ولی ریشه جالبی داره. کلمه Hash از فعل فرانسوی hacher میاد که به معنی «خرد کردن» یا «تکه تکه کردن» هست. حالا فکر کنید سیب زمینی ها رو خرد می کنیم و بعد هم اونقدر سرخ می کنیم تا حسابی قهوه ای (Brown) و برشته بشن. پس، هش براون یعنی همون «سیب زمینی های خرد شده و قهوه ای شده»! ساده و صریح، عین خودش.

تاریخچه و چگونگی محبوبیت هش براون در آمریکا

این غذای محبوب، داستان خودش رو داره. اولین بارقه های هش براون رو میشه تو اواسط قرن نوزدهم پیدا کرد. تو سال ۱۸۳۵، یه دستور پخت با عنوان سیب زمینی قهوه ای خرد شده (Brown Hashed Potatoes) تو یه مجله آمریکایی چاپ شد که تقریباً شبیه همین هش براون امروزی بود. اما دوران اوج و شهرت هش براون از دهه ۱۸۹۰ شروع شد. اون موقع بود که رستوران ها و کافه های نیویورک، این غذای خوشمزه رو به منوی صبحانه شون اضافه کردن و کم کم به یه پای ثابت و محبوب تبدیل شد.

از اون زمان تا الان، هش براون اصیل آمریکایی جای خودش رو تو دل مردم باز کرده و فرقی نمی کنه یه کافه دنج تو کوچه های فرعی نیویورک باشه یا یه رستوران زنجیره ای بزرگ تو قلب کالیفرنیا، هرجا صبحانه آمریکایی سرو بشه، هش براون هم هست. این غذای ساده، با اینکه فقط از سیب زمینی تهیه میشه، اما اونقدر لذیذ و دلنشینه که خیلی ها بهش معتاد میشن!

تفاوت هش براون اصیل با کوکو سیب زمینی ایرانی

خیلی ها وقتی اسم هش براون سیب زمینی میاد، یاد کوکو سیب زمینی خودمون میفتن و فکر می کنن هر دو یه چیز هستن. ولی واقعیتش اینه که یه تفاوت اساسی بین این دو تا وجود داره که هش براون رو متمایز می کنه. تو کوکو سیب زمینی ما، تخم مرغ و گاهی آرد، نقش چسباننده رو بازی می کنن و باعث میشن کوکو یه بافت نرم و منسجم داشته باشه. اما تو دستور پخت هش براون اصیل، معمولاً خبری از تخم مرغ و آرد نیست!

تمرکز اصلی تو هش براون، روی اینه که سیب زمینی های رنده شده، بعد از شستشو و خشک شدن، با روغن داغ ارتباط برقرار کنن و حسابی ترد، کریسپی و طلایی بشن. به همین خاطر، بافتش سبکتر و تردتر از کوکو سیب زمینیه. این تردی و برشتگی خاصه که هش براون رو به یه غذای منحصر به فرد تو دنیای صبحانه ها تبدیل کرده. البته، این روزها بعضی از رسپی های هش براون هم برای انسجام بیشتر، کمی تخم مرغ یا آرد رو وارد ماجرا می کنن، ولی اصلش همینه که گفتم.

اگه دنبال صبحانه سریع و خوشمزه هستید، هش براون می تونه یه گزینه فوق العاده باشه. هم زود آماده میشه و هم حسابی سیرکننده و پرانرژیه.

طرز تهیه هش براون پایه آمریکایی (معمولی و ترد)

خب، حالا که با داستان و اصالت هش براون آشنا شدیم، وقتشه که آستین ها رو بالا بزنیم و بریم سراغ بخش جذاب ماجرا: آشپزی! این دستور، همون هش براون خانگی کلاسیک و تردیه که می تونید به راحتی تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم مقدار
سیب زمینی نشاسته ای (مثل آگریا یا کلمبوس) ۴ عدد متوسط
روغن مایع (یا ترکیب روغن و کره) به مقدار لازم برای سرخ کردن
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

یه نکته مهم تو انتخاب مواد لازم هش براون: سعی کنید از سیب زمینی هایی استفاده کنید که نشاسته بالایی دارن. این سیب زمینی ها بعد از سرخ شدن حسابی ترد و پوک میشن و بهترین نتیجه رو بهتون میدن.

مراحل گام به گام آماده سازی هش براون خانگی

  1. آماده سازی سیب زمینی: اول سیب زمینی ها رو پوست بکنید و خوب بشویید. بعدش با یه رنده درشت، اونا رو رنده کنید. خیلی مهمه که رنده درشت باشه، وگرنه سیب زمینی ها خمیری میشن و اون بافت تردی که دنبالشیم رو پیدا نمی کنن.
  2. شستشوی نشاسته: سیب زمینی های رنده شده رو توی یه آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید. این مرحله خیلی مهمه! باید خوب بشورید تا نشاسته اضافیشون خارج بشه. آب باید کاملاً شفاف بشه، اینجوری مطمئن میشید که نشاسته رفته و هش براون هاتون ترد میشن.
  3. خشک کردن حسابی: این مرحله فوت کوزه گری اصلیه و نباید ازش بگذرید. سیب زمینی های شسته شده رو توی یه پارچه تمیز یا چند لایه دستمال کاغذی آشپزخانه بریزید. حالا با تمام قدرت پارچه رو فشار بدید تا تمام آب اضافیش خارج بشه. هرچی سیب زمینی ها خشک تر باشن، هش براون شما تردتر میشه و روغن کمتری هم جذب می کنه.
  4. طعم دار کردن: سیب زمینی های خشک شده رو تو یه کاسه بریزید و با نمک و فلفل سیاه (اگه دوست داشتید، کمی پودر سیر یا پاپریکا هم اضافه کنید) خوب مخلوط کنید. می بینید که نیاز به هیچ تخم مرغ یا آردی نیست!
  5. سرخ کردن: یه تابه نچسب با کف نسبتاً ضخیم رو روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید. کمی روغن (یا اگه دوست دارید خوش عطرتر بشه، ترکیب روغن و کره) بریزید، در حدی که کف تابه رو بگیره. وقتی روغن داغ شد، سیب زمینی های طعم دار شده رو توی تابه بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر، حسابی فشار بدید تا یه لایه منسجم و فشرده تشکیل بشه. ضخامتش حدود ۱ تا ۲ سانتیمتر باشه.
  6. پخت با حوصله: اجازه بدید یک طرف هش براون ها حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه سرخ بشه تا حسابی طلایی و ترد بشن. اصلاً عجله نکنید و مدام بهشون دست نزنید. وقتی لبه هاش طلایی شد، با احتیاط برگردونید تا طرف دیگه هم به همین شکل طلایی و برشته بشه.
  7. روغن گیری: بعد از اینکه دو طرف هش براون ها حسابی برشته و طلایی شدن، اون ها رو روی دستمال کاغذی آشپزخانه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

تبریک میگم! شما یه دستور پخت هش براون پایه و اصیل آمریکایی رو به بهترین شکل ممکن آماده کردید. حالا می تونید این تردی و طعم بی نظیر رو تجربه کنید.

هش براون رستورانی با طعمی غنی تر: دستور پخت سفارشی شده

اگه دوست دارید هش براون شما یه سر و گردن بالاتر از حالت معمول باشه و طعمی شبیه به کافه صبحانه آمریکایی پیدا کنه، باید یه سری مواد خوشمزه دیگه بهش اضافه کنیم. این مدل، کمی پر و پیمون تره و می تونه یه تجربه متفاوت و لذیذ رو بهتون بده.

مواد لازم اضافه بر دستور پایه

مواد لازم مقدار
پیاز کوچک (نگینی خیلی ریز خرد شده) ۱ عدد
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ (اختیاری، برای چسبندگی بیشتر) ۱ عدد
پنیر چدار یا موزارلا (رنده شده) نصف فنجان
پیازچه یا جعفری تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوری
آرد (اختیاری، برای انسجام بیشتر) ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و پودر پیاز به مقدار لازم

مراحل پخت هش براون رستورانی

مثل همیشه، اولین قدم اینه که سیب زمینی ها رو طبق مراحل ۱ تا ۳ دستور پایه (پوست گرفتن، رنده کردن، شستشو و خشک کردن کامل و بی نقص) آماده کنید. حالا بریم سراغ اضافه کردن طعم های جدید:

  1. مخلوط کردن مواد: پیاز نگینی ریز خرد شده، سیر رنده شده، پنیر رنده شده، سبزیجات معطر (پیازچه یا جعفری) و اگه دوست داشتید برای چسبندگی بیشتر، تخم مرغ و آرد رو به سیب زمینی های خشک شده اضافه کنید. این مرحله رو با دقت انجام بدید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب بشن.
  2. طعم دار کردن نهایی: حالا نمک، فلفل، پاپریکا، پودر پیاز و هر ادویه دیگه ای که باب میلتون هست رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. وجود تخم مرغ و آرد تو این روش باعث میشه هش براون شما کمی منسجم تر از حالت پایه بشه، ولی همچنان هدفمون حفظ تردیه.
  3. سرخ کردن: یه تابه نچسب رو روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید و کمی روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، از مخلوط هش براون با پنیر (یا سایر مواد) بردارید و به شکل دلخواه (گرد، مستطیل یا حتی قالب های فانتزی) توی تابه بذارید و با پشت قاشق خوب فشار بدید تا یه لایه یکدست و فشرده تشکیل بشه.
  4. پخت با دقت: چون این مدل هش براون مواد بیشتری داره و ممکنه کمی ضخیم تر بشه، بهتره حرارت رو کمی ملایم تر نگه دارید و زمان پخت رو طولانی تر کنید. اینجوری مطمئن میشید که هم مغزپخت میشه و هم بیرونش حسابی طلایی و ترد. هر طرف رو حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید.
  5. گرفتن روغن: بعد از اینکه هر دو طرف حسابی طلایی و برشته شدن، هش براون ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و از تردیشون لذت ببرید.

این مدل هش براون، به خاطر وجود پیاز و سیر و پنیر، طعمی عمیق تر و غنی تر داره و حسابی دلبری می کنه. می تونید اون رو کنار یه فنجان قهوه یا آب میوه تازه سرو کنید و از یه صبحانه شاهانه لذت ببرید.

طرز تهیه هش براون رژیمی و سالم (در فر یا هواپز)

اگه از اون دسته آدم هایی هستید که به رژیم غذایی تون اهمیت میدید یا دوست ندارید صبحانه تون خیلی چرب باشه، اصلاً نگران نباشید! هش براون رژیمی کاملاً شدنیه و اتفاقاً خیلی هم خوشمزه از آب درمیاد. اینجا قراره با استفاده از فر یا هواپز (همون سرخ کن بدون روغن خودمون) یه هش براون سالم و ترد درست کنیم.

مواد لازم هش براون رژیمی

مواد لازم مقدار
سیب زمینی نشاسته ای ۴ عدد متوسط
روغن زیتون یا اسپری روغن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی (اختیاری) هر کدام نصف قاشق چایخوری
آرد سوخاری (اختیاری، برای تردی بیشتر) ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت هش براون رژیمی

  1. آماده سازی سیب زمینی: اول سیب زمینی ها رو پوست بکنید، رنده کنید و بعد حسابی بشورید تا نشاسته اضافیشون بره. بعد از شستشو، نوبت به مرحله خشک کردن کامل و دقیق سیب زمینی ها می رسه. این مرحله برای ترد شدن هش براون در فر یا هش براون هواپز حیاتیه.
  2. نیم پز کردن (یه مرحله طلایی): برای اینکه هش براون رژیمی شما توی فر یا هواپز خوب مغزپخت و کاملاً ترد بشه، بهتره اول یه کوچولو نیم پزشون کنید. می تونید سیب زمینی های رنده شده و خشک رو توی مایکروفر به مدت ۵ دقیقه بذارید (هر ۲-۳ دقیقه یه بار هم بزنید) یا حدود ۳-۴ دقیقه تو آب جوش بریزید و بعد آبکش کنید و بازم خوب خشک کنید.
  3. طعم دار کردن: سیب زمینی های نیم پز و خشک شده رو توی یه کاسه بزرگ بریزید. حالا روغن زیتون (یا اگه می خواید کم چرب تر باشه، از اسپری روغن استفاده کنید)، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه سیب زمینی ها مزه دار بشن. اگه دوست دارید تردیش بیشتر بشه، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری هم اضافه کنید.
  4. روش پخت در فر:
    • فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا حسابی گرم بشه.
    • یه سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و کمی با روغن زیتون چرب کنید.
    • مخلوط سیب زمینی رو روی سینی پهن کنید و به شکل دلخواه (مثلاً دایره های کوچک یا یه لایه بزرگ) فرم بدید.
    • سینی رو به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه توی فر بذارید. بعد از ۱۵ دقیقه یک بار هش براون ها رو برگردونید تا هر دو طرفشون طلایی و برشته بشه. ممکنه بسته به فرتون، کمی زمان بیشتری لازم باشه تا به تردی دلخواه برسید.
  5. روش پخت در هواپز (سرخ کن بدون روغن):
    • هواپز رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برای ۵ دقیقه گرم کنید.
    • سبد هواپز رو کمی با اسپری روغن چرب کنید.
    • هش براون ها رو به صورت یک لایه و بدون اینکه روی هم انباشته بشن، توی سبد بچینید. اگه سبد رو خیلی پر کنید، خوب ترد نمیشن.
    • به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید و هر ۵ دقیقه یک بار سبد رو تکون بدید یا هش براون ها رو برگردونید تا یکدست و حسابی برشته بشن.

حالا شما یه هش براون رژیمی و سالم دارید که می تونید بدون عذاب وجدان ازش لذت ببرید. این روش ها کالری کمتری دارن و برای کسانی که به دنبال صبحانه سالم و سبک هستن، عالیه.

نکات کاربردی و فوت و فن های یک هش براون عالی (بهتر از رستوران)

درست کردن هش براون ممکنه به ظاهر خیلی ساده بیاد، ولی مثل هر غذای دیگه ای، یه سری فوت و فن های ریز و درشت داره که اگه رعایتشون کنید، نتیجه کارتون چیزی میشه که از خیلی از رستوران ها هم بهتره. اینا همون مراحل تهیه هش براون هستن که باید حسابی حواستون بهشون باشه:

  • اهمیت نوع سیب زمینی: همون طور که قبلاً گفتیم، سیب زمینی های نشاسته ای مثل آگریا، مارفونا یا کلمبوس، بهترین انتخاب هستن. این سیب زمینی ها آب کمتری دارن و بعد از رنده شدن و شستشو، بافت خشک تری پیدا می کنن که برای برشته شدن و ترد شدن عالیه. اگه سیب زمینی آبا دار (مثل سیب زمینی های تازه) استفاده کنید، ممکنه هش براونتون شل و خمیری بشه.
  • خشک کردن کامل سیب زمینی: این نکته رو اگه هزار بار هم بگم، باز کمه! خشک کردن کامل سیب زمینی ها بعد از شستشو، راز اصلی تردی هش براونه. هرچی آب بیشتری ازش بگیرید، هش براون شما تردتر میشه و کمتر روغن به خودش می گیره. از پارچه تمیز یا دستمال کاغذی آشپزخانه استفاده کنید و حسابی فشار بدید تا سیب زمینی ها کاملاً خشک بشن.
  • کنترل حرارت روغن: حرارت باید متوسط رو به بالا باشه. اگه حرارت کم باشه، سیب زمینی ها روغن جذب می کنن و خمیری میشن. اگه خیلی زیاد باشه، بیرونشون می سوزه و داخلشون خام می مونه. حرارت مناسب باعث میشه هش براون یکدست طلایی و ترد بشه.
  • ضخامت هش براون: این نکته کاملاً به سلیقه شما بستگی داره. اگه هش براون ها رو نازک تر درست کنید، کریسپی و چیپسی میشن. اگه دوست دارید کمی مغزدارتر و نرم تر باشن (مثل بعضی از انواع رستورانی)، کمی ضخیم تر درست کنید و زمان پخت رو بیشتر کنید تا مغزپخت بشن.
  • صبر داشته باشید: عجله نکنید! برای اینکه هش براون حسابی طلایی و ترد بشه، باید بهش زمان بدید. مدام بهش دست نزنید و اجازه بدید یک طرفش کامل برشته بشه، بعد برگردونید. این صبوری نتیجه شیرینی داره!
  • استفاده از تابه مناسب: یه تابه نچسب با کف ضخیم، بهترین انتخابه. تابه ضخیم حرارت رو یکدست پخش می کنه و از سوختن و چسبیدن سیب زمینی ها جلوگیری می کنه.
  • نگهداری و فریز کردن هش براون:
    • هش براون خام: می تونید سیب زمینی های رنده شده و خشک شده رو طعم دار کنید، بعد به شکل دلخواه فرم بدید و روی سینی فر که کاغذ روغنی داره بچینید. سینی رو برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت تو فریزر بذارید تا هش براون ها کمی سفت بشن. بعد اون ها رو تو کیسه های زیپ دار یا ظرف در بسته تو فریزر نگهداری کنید. موقع پخت، مستقیم از فریزر تو تابه یا فر بذارید.
    • هش براون پخته: اگه هش براون پخته اضافه اومد، می تونید بعد از سرد شدن کامل، اون ها رو تو ظرف در بسته تو یخچال تا ۳ روز نگهداری کنید. برای گرم کردن دوباره، می تونید از فر، هواپز یا حتی مایکروفر استفاده کنید.

برای اینکه هش براون اصیل شما حرفه ای تر بشه، حتماً از رنده درشت استفاده کنید و بعد از شستشو، آب سیب زمینی ها رو با فشار دست حسابی بگیرید. این دو مرحله، تضمین کننده تردی و خوشمزگی نهایی هستن.

ایده های سرو و تزئین هش براون (مانند یک آمریکایی واقعی!)

خب، هش براون های خوشمزه تون آماده ست! حالا وقتشه که مثل یک آمریکایی واقعی اونا رو سرو کنید و حسابی لذت ببرید. سرو هش براون فقط به معنی گذاشتن تو بشقاب نیست، بلکه ترکیباتش هم خیلی مهمه.

صبحانه کلاسیک آمریکایی

اگه می خواید یه صبحانه کامل و حسابی داشته باشید، هش براون رو با این چیزا سرو کنید:

  • تخم مرغ: بهترین رفیق هش براون، تخم مرغه! چه نیمرو باشه، چه املت، یا حتی تخم مرغ اسکرامبل (همون تخم مرغ همزده خودمون)، ترکیبش با هش براون فوق العاده میشه.
  • بیکن و سوسیس: برای یه صبحانه پروتئینی و پرانرژی، بیکن ترد سرخ شده یا سوسیس های صبحانه کوچیک کنار هش براون، عالیه.
  • سس ها: سس کچاپ، سس سالسا (اگه اهل طعم های تند هستید) یا حتی سس تند، گزینه های محبوبی برای سرو با هش براون هستن.
  • نان تست و پنکیک: اگه اهل صبحانه های شیرین و شور هستید، هش براون رو کنار یه تکه نان تست کره مالی شده یا حتی پنکیک با کمی شربت افرا امتحان کنید.

استفاده از هش براون در وعده های دیگر

فکر نکنید هش براون فقط برای صبحانه مناسبه! می تونید ازش به عنوان یه کنار غذا (Side Dish) برای وعده های دیگه هم استفاده کنید:

  • کنار استیک یا مرغ کبابی برای یه طعم متفاوت.
  • به جای سیب زمینی سرخ کرده یا پوره، کنار ساندویچ ها و همبرگرها سروش کنید.
  • با کمی سبزیجات تازه مثل پیازچه خرد شده، جعفری یا حتی کمی رزماری، تزئین کنید تا هم خوشگل تر بشه و هم طعم تازه تری پیدا کنه.
  • می تونید روش کمی پنیر آب شده، لوبیا پخته یا حتی گوشت چرخ کرده مزه دار شده بریزید و یه وعده کامل بسازید.

خلاصه که انواع هش براون رو میشه به شیوه های مختلفی سرو کرد و از طعم بی نظیرش تو هر وعده ای لذت برد.

تفاوت های کلیدی: هش براون در مقابل Home Fries و Potatoes O’Brien

تو دنیای غذاهای آمریکایی، سیب زمینی ها نقش پررنگی دارن، مخصوصاً تو وعده صبحانه. بجز هش براون سیب زمینی، دو تا غذای محبوب دیگه هم هستن که پایه سیب زمینی دارن و ممکنه با هش براون اشتباه گرفته بشن: Home Fries و Potatoes O’Brien. بیایید ببینیم فرق هش براون و کوکو سیب زمینی یا این دو تا غذای دیگه چیه.

Home Fries (هوم فرایز)

هوم فرایز هم یه جور سیب زمینی سرخ شده آمریکایی محسوب میشه، اما با هش براون فرق داره. تو هوم فرایز، سیب زمینی ها معمولاً به صورت مکعبی یا نگینی خرد میشن. گاهی با پوست و گاهی بدون پوست، اونا رو سرخ می کنن. اغلب همراه با پیاز خرد شده و گاهی فلفل دلمه ای، تو تابه پخته میشن. بافت هوم فرایز معمولاً نرم تر از هش براون تره و اون تردی و برشتگی خاص هش براون رو نداره. در واقع، بیشتر شبیه به همون سیب زمینی سرخ کرده های مکعبی خودمون هست که تو تابه با پیاز تفت داده میشه.

Potatoes O’Brien (پوتِیتوز اوبراین)

پوتِیتوز اوبراین در واقع یه زیرشاخه از هوم فرایز به حساب میاد، اما یه کمی رنگارنگ تر و با طعم های بیشتر. تو این غذا، سیب زمینی های مکعبی رو با فلفل دلمه ای رنگی (معمولاً سبز و قرمز) و پیاز نگینی مخلوط و سرخ می کنن. این ترکیب فلفل دلمه ای، هم رنگ و لعاب بیشتری به غذا میده و هم طعم متفاوتی رو ایجاد می کنه که اون رو از هوم فرایز معمولی متمایز می کنه.

پس، اگه بخوایم جمع بندی کنیم:

  • هش براون: سیب زمینی رنده شده، کاملاً خشک شده و حسابی ترد و برشته.
  • هوم فرایز: سیب زمینی مکعبی یا نگینی خرد شده، با پیاز تفت داده شده، بافتی نرم تر.
  • Potatoes O’Brien: همون هوم فرایز به اضافه فلفل دلمه ای رنگی.

حالا دیگه می دونید که هر کدوم از این انواع هش براون و سیب زمینی های محبوب، مزه و بافت خاص خودشون رو دارن و هر کدوم به نوعی دلبرن!


نتیجه گیری

خب، رسیدیم به آخر داستان هیجان انگیز آمریکا، هش براون Hash browns! دیدید که چقدر راحت و با یه سری فوت و فن ساده، میشه این صبحانه محبوب و خوشمزه رو تو خونه درست کرد. فرقی نمی کنه که بخواید یه هش براون پایه و ترد داشته باشید، یا دلتون یه مدل رستورانی پر و پیمون با پنیر و سبزیجات بخواد، یا حتی به دنبال یه نسخه رژیمی و سالم تو فر یا هواپز باشید، همه مراحل تهیه هش براون رو با هم یاد گرفتیم.

مهم ترین نکاتی که باید به خاطر بسپارید، استفاده از سیب زمینی مناسب و خشک کردن کامل سیب زمینی های رنده شده هست که حسابی رو تردی و طعم نهایی تأثیر داره. حالا دیگه بهانه ای ندارید که بگید بلد نیستم یا سخته! دست به کار بشید و این غذای لذیذ رو امتحان کنید. مطمئنم که از نتیجه کارتون راضی خواهید بود و هش براون به یکی از گزینه های ثابت منوی صبحانه یا حتی کنار غذاهای اصلیتون تبدیل میشه. اگه این دستور پخت هش براون رو امتحان کردید، حتماً تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و بگید که کدوم روش رو بیشتر دوست داشتید. نوش جان!

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هش براون آمریکایی: طرز تهیه Hash Browns ترد و خوشمزه" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هش براون آمریکایی: طرز تهیه Hash Browns ترد و خوشمزه"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه