چالشهای برگزاری بازیها در ورزشگاه آزادی چیست؟
عضو هیاترئیس فدراسیون فوتبال در نشست خبری حضور پیدا کرد و درباره چالشهای میزبانی در ورزشگاه آزادی توضیح داد.
به گزارش پیشتاز، مهدی محمدنبی عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در نشست خبری اظهار کرد: بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان با پیگیریهای آقای هاشمی، به ورزشگاه آزادی اختصاص داده شده تا این ورزشگاه تجهیز شود. در این زمینه قرارگاه خاتمالنبیا دو شیفت در حال کار کردن هستند. در این زمینه یک سری مقررات جدید است که مربوط به ورزشگاه میشود. این مقررات نسبت به گذشته تغییر شده و به همین خاطر با مسئولان شرکت توسعه و تجهیز داشتیم تا هماهنگیهای لازم را داشته باشیم. فردا از ورزشگاه آزادی بازدید میدانی خواهیم دشت تا آخرین وضعیت این ورزشگاه ببینیم.
او افزود: بر اساس آییننامه ورزشگاهها که AFC آن را ابلاغ کرده است، ماده ۲۳ صراحتا در خصوص رسانهها توضیح داده است. مثلا درباره تعداد صندلیهای جایگاه خبرنگاران و یا تجهیزات مورد نیاز صحبت شده است. در حال حاضر در حال بهبود تعداد صندلیهای VIP و تعداد صندلی تماشاگران در ورزشگاه هستیم. قبلا ۴۸ ساعت قبل از بازی نمایندگان AFC میآمدند و بازدید میکردند اما الان یک هفته قبل از بازی برای بازدید به ورزشگاه میآیند. درباره حامیان مالی AFC هم در آییننامه جدید صحبت شده که به این حامیان ۱۳۰ صندلی اختصاص داده شود. در این زمینه تعداد صندلیهای VIP افزایش پیدا خواهد کرد تا دیگر مشکلی نداشته باشیم.
نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ادامه داد: در بحث VAR که در اینجا ذکر شده است، باید شرایط را فراهم کنیم. باید کابل فیبر نوری در محوطه سازماندهی شود و به صورت خیلی تخصصی این موضوع را استادیوم آزادی در نظر بگیرد. بحث دیگر قطعی برق است که ما به هیچ وجه نباید در روز بازی قطعی برق داشته باشیم و خوشبختانه دو عدد پست برق در استادیوم آزادی در نظر گرفتیم. این پستها به طور مجزا فقط برای استادیوم آزادی و احیانا در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری هستند که باعث میشود ما به هیچ وجه قطعی برق نداشته باشیم. علاوه بر VAR که باید مستقر کنیم در خطوط دروازه هم باید حتما از دوربینهای لازم استفاده شود. هر نیمه زمین باید حداقل به دو دوربین تجهیز شود که بتواند خط دروازه را پوشش دهد. در واقع حداقل چهار دوربین باید در دروازه تعبیه شود که خطوط دروازه را نشان دهد.
نبی گفت: بحث بعدی اسکوربورد است که خوشبختانه دو اسکوربورد در ورزشگاه آزادی پیشبینی شده که از پیشرفتهترین اسکوربوردها در داخل کشور هستند. استادیوم آزادی اینها را خریده است و البته نیازمند این است که در اسکوربورد یک سری نوشتههایی قرار بگیرد که بخشی از آن به تصمیمات داور در خصوص VAR برمیگردد که این حتما باید نمایش داده شود. این بخش را هم ما باید تنظیم کنیم که اتفاق بیافتد. بخش بعدی سیستم صوتی ورزشگاه است که آن هم به روز خواهد شد. خوشبختانه جلسه امروز در این بخش جلسه بسیار خوبی بود، اگر چه فرصت ما کم است.
او اظهار کرد: در خصوص میزبانی اگر به هر دلیلی استادیوم ما تا اوایل شهریور که بازرسان AFC به ایران میآیند، بهروز نشود و به هر دلیلی اگر نتوانیم میزبانی خوبی انجام بدهیم، جریمه نقدی به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار است و میزبانی را از ما خواهند گرفت. مانند دوره قبل بازی کره شمالی مقابل ژاپن در مرحله دوم مقدماتی که کره شمالی نتوانست و کسر امتیاز هم داشت. لذا همه این موضوعات امروز بررسی شد و انشاءالله فردا از محل، بررسی میدانی هم خواهیم داشت.
ادامه دارد…
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چالشهای برگزاری بازیها در ورزشگاه آزادی چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چالشهای برگزاری بازیها در ورزشگاه آزادی چیست؟"، کلیک کنید.